Striekaná pena s uzavretou štruktúrou buniek

Najefektívnejším spôsobom zateplenia budov je v súčasnosti zatepľovanie pomocou striekaných izolačných pien s uzavretými bunkami, ktoré naša firma ponúka v dvoch variantoch – EXY 34 HFO a EXY 39. Už pri vrstve hrubej 5 cm slúži pena ako parozábrana. Izolačná pena EXY 34 HFO sa vyznačuje výborným tepelným odporom a má jedny z najlepších izolačných vlastností na trhu. Jej jedinečné izolačné vlastnosti sú vďaka použitiu nadúvadla Solstice LBA.

  • Penu je možné použiť na izoláciu rôznych miest v exteriéri aj interiéri. Sú vhodné na izolácie plechových hál, základov, nádrží, ale aj na izoláciu stien a podláh.

  • Izolácia je bezchybne presná. Peny vyplnia aj ťažko prístupné miesta a po aplikácii na určené miesto vytvoria kompletnú vrstvu bez medzier.

  • Slúžia ako parozábrana. Striekané peny s uzavretými bunkami zabraňujú prenikaniu vlhkosti a pary do izolácie už pri vrstve hrubej 5 cm.

Výhody peny s uzavretou štruktúrou buniek

Najlepšia a najúčinnejšia izolácia na trhu

Bezchybne izoluje aj ťažko dostupné miesta

Zdravotne nezávadná

Eliminácia vzniku tepelných mostov

Zamedzuje vzniku a rozširovaniu plesní

Výborná priľnavosť k povrchu

Expresná aplikácia – v priebehu jedného dňa je možné zaizolovať až 200 m² priestoru

Striekané peny s uzavretou štruktúrou buniek sú plne certifikované v akreditovaných laboratóriách, pričom vyhovujú všetkým súčasným požiadavkám a stavebným zákonom.

Peny vynikajú rýchlosťou prevedenia. Nanášajú sa ako kvapalina a v priebehu niekoľkých sekúnd dokážu zväčšiť svoj objem až päťdesiatkrát.

Striekaná izolácia vytvára celistvú vrstvu aj na ťažko dostupných miestach. Vypĺňa všetky medzery a trhliny, pričom vytvára izolačnú vrstvu, ktorá nemení svoj tvar a  vlastnosti počas celej životnosti budovy.

Aplikáciou striekaných pien s uzavretými bunkami docielime rovnaké izolačné vlastnosti ako s penami s otvorenými bunkami už pri polovičnej hrúbke.

Izolačná Pena EXY 34 HFO obsahuje najnovšie nadúvadlo Solstice LBA, ktoré nepoškodzuje ozónovú vrstvu a chráni životné prostredie.

Kalkulačka striekanej izolácie

Vypočítajte si náklady na izoláciu Vašej stavby!